Termeni si Conditii

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului. Copyright © Norvinia S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Norvinia S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". 

Norvinia S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.Norvinia.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Norvinia S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.Norvinia.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Norvinia S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a NORVINIA S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.Norvinia.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea NORVINIA S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul NORVINIA S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.Norvinia.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de NORVINIA S.R.L. pe site-ul www.Norvinia.ro, politica de preturi
NORVINIA S.R.L. prin magazinul online Www.Norvinia.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, NORVINIA S.R.L. are dreptul legal sa anuleze comanda Cumparatorului. 

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.Norvinia.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv NORVINIA S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. 
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. 
In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

NORVINIA S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia NORVINIA S.R.L. de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul www.Norvinia.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, NORVINIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.Norvinia.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. NORVINIA S.R.L. si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.Norvinia.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre NORVINIA S.R.L. la adresa de e-mail contact@www.Norvinia.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul NORVINIA S.R.L.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara, in aria acoperita de firmele de curierat.
NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. NORVINIA S.R.L. considera acceptata comanda in momentul confirmarii stocului catre client prin intermediul telefonului sau e-mail.

Modalitati de livrare a produselor
Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin curierat rapid. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.

Termenul de livrarea
Livrarea se face prin intermediului companiei de curierat rapid in 2-5 zile lucratoare din momentul in care primiti confirmarea telefonica sau pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri;
Acest termen de livrare este valabil doar dupa ce termenul de livrare este confirmat de un consultant Norvinia.
In cazul produselor care nu sunt pe stoc, NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.
- Data, ora si locul livrarii va fi stabilit de dvs impreuna cu operatorul nostru. 
Produsele care au status-ul de Disponibilitate "La comanda" termenul de livrare va fi stabilit impreuna cu operatorul nostru si poate varia intre 5 si 60 zile. Avand in vedere ca aceste produse sunt fabricate special pentru dvs, cu specificatiile oferite de dvs in mod expres, termenele de livrare pot fi prelungite de catre fabrica dar veti fi notificat si vi se va solicita acordul pentru noul termen de livrare.

Anularea comenzilor
Anularea unei comenzi poate fi realizata de catre NORVINIA S.R.L. in cazul indisponibilitatii unui produs, a unui termen de livrare prea lung de la furnizorii nostri sau in cazul unui pret derizoriu asa cum este definit de Legea 287/2009, Art.1665. 
Clientul poate solicita anularea unei comenzi prin email sau telefonic in orice stadiu de procesare al comenzii.
Pentru produsele care au status-ul de Disponibilitate "La comanda", dupa momentul confirmarii comenzii si efectuarea platii nu se mai poate anula comanda intrucat acele produse sunt aduse / fabricare special pentru dvs.

Costuri livrare
Termenul de livrare va fi comunicat pentru fiecare comanda in parte in functie de tipul de produs.
Avand in vedere specificul produselor, al volumului si al greutatii acestora, costul de transport va fi comunicat pentru fiecare produs in parte.

Disponibilitatea produselor / Stocuri
NORVINIA S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor NORVINIA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de NORVINIA s.r.l. de la respectivul client.

Plata produselor comandate de pe www.Norvinia.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de NORVINIA S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de NORVINIA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de NORVINIA S.R.L. de la acest client.

5. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia se acorda pentru defecte de productie/fabricatie. Nu se acorda garantia pentru produsele exploatate neconform sau pentru produsele care prezinta urme de uzura excesiva.
Garantia se acorda de producator iar termenul de rezolvare a oricarei sesizari este de 15 zile conform legislatiei in vigoare.
 
6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Ordonanta nr.130/200. Cap. 1, Art 2, a prevede: “Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.”
In cazul in care se solicita restituirea banilor, plata se va face exclusiv prin transfer bancar in contul specificat de client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conditiile de returnare/schimbare ale produselor sunt:
6.1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) impreuna cu o copie a Formularului de Retur si a Facturii de achizitie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la Retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
6.2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa Norvinia (telefon: 0723 515 677 sau la adresa str. Henri Coandă nr. 19 (în spatele Mall Coresi, dupa Bilka), Brașov, email: office@norvinia.ro) si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Daca la receptia produsului primit, acesta este nefunctional sau defect in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de NORVINIA S.R.L. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
6.3. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa contactati cat mai curand echipa (telefon: 0723 515 677 sau la adresa str. Henri Coandă nr. 19 (în spatele Mall Coresi, dupa Bilka), Brașov, email: office@norvinia.ro) pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de NORVINIA S.R.L. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de NORVINIA S.R.L.

Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmariea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la produsele defecte in perioada de garantie, acestea trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Din motive de igiena lenjeria intima nu se poate returna.

7. Rattingurile si comentariile utilizatorilor pe site-ul www.Norvinia.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul www.Norvinia.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

NORVINIA S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii NORVINIA S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.Norvinia.ro este gazduit de serverele unei terte firme. NORVINIA S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. NORVINIA S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.Norvinia.ro. NORVINIA S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.Norvinia.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.Norvinia.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. NORVINIA S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.Norvinia.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.Norvinia.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, NORVINIA S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

NORVINIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca NORVINIA S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate
NORVINIA S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre NORVINIA S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre NORVINIA S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@www.Norvinia.ro.ro, sau prin posta la adresa: str. Fundatura Harmanului nr.2, Complex Duplex 2, Brasov.

NORVINIA s.r.l. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.Norvinia.ro sunt transmise pe cale electronica, NORVINIA S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, NORVINIA S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre NORVINIA S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Norvinia s.r.l., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. NORVINIA S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

NORVINIA S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere NORVINIA S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere NORVINIA S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere NORVINIA S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere NORVINIA S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@norvinia.ro.ro sau prin posta, la adresa:  str. Henri Coandă nr. 19 (în spatele Mall Coresi, dupa Bilka), Brașov. www.Norvinia.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

NORVINIA S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. NORVINIA S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.Norvinia.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.Norvinia.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre NORVINIA S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.Norvinia.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.Norvinia.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.Norvinia.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.Norvinia.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. 

Copyrigth SC NORVINIA S.R.L