Despre Noi

20 ani. O mulțime de ani în care producătorul de mobilier la comandă de la poalele Tâmpei, Norvinia Brașov, a reușit să aducă acel plus de confort, eleganță și stil în multe dintre casele brașovenilor, românilor și nu numai.

Totul a început în 1999, ca o afacere de familie ce dorea să ofere oricărui om, fie el cu dare de mână sau nu, posibilitatea de a avea o casă de vis. De la început, Norvinia Brașov a mers pe un principiu major: design și calitate de top, la cele mai accesibile prețuri. Fie ca fost vorba de firme de renume, fie că am vorbit de oameni obișnuiți, obiectivul nostru a fost să oferim un produs final de o calitate superioară, făcut din cele mai bune și mai noi materiale, la un preț accesibil tuturor.

De-a lungul anilor am încercat, și zicem noi că am reușit, să ținem pasul cu tehnologia și cu dezvoltarea proceselor de fabricație, dar și a materialelor folosite, pentru ca să putem să oferim din ce în ce mai multe soluții pentru orice tip de mobilier, fie că este pentru locuințe, birou, spații comerciale etc. Practic, am avut în minte două direcții prin care am încercat să ne perfecționăm și să plusăm față de competitori: investiția în oameni și în tehnologie.

Avem în spate o echipă cu mulți ani de experiență, care participă constant la cursuri de perfecționare și seminarii la cei mai mari producători de materiale pentru mobilier din Europa, pentru a acumula cele mai bune cunoștiințe în vederea transpunerii în practică a dorințelor clienților noștri.

De asemenea, știm că fără investiții masive constante în tehnologii și mașini de ultimă generație nu poți atinge acel nivel de perfecțiune pe care îl urmărești. Tocmai de aceea suntem la curent cu cele mai noi soluții tehnologice care apar pe piață, indiferent dacă vorbim despre utilaje revoluționare sau materiale inovative, pentru ca să putem oferi clientului cele mai bune soluții, special adaptate nevoilor sale.

Amenajările noastre și mobilierul care a ieșit din mâna echipei Norvinia a atras atenția unor clienți foarte importanți, din țară și din străinătate. Și putem oferi aici doar câteva nume, ca Preh, Rolem, Continental, Nestle, Pepsi, Dacia sau Vodafone, care și-au pus toată încrederea în noi și nu au fost dezamăgiți. Și pe plan extern începem să devenim un jucător important, mai ales pe piețele din Olanda, Franța și Germania.

Suntem specializați pe orice tip de mobilier, pentru casă, pentru birou, pentru spații comerciale, pentru instituții sau magazine. Folosim cele mai inovative materiale existente pe piață, precum Hi-Macs, Corian, Staron, Kerrock, Fenix sau Krion, pe care le prelucrăm cu mașini de ultimă generație, garantând un produs final exact cum și-a imaginat clientul. În plus, lucrăm cu nume mari de furnizori, ca Renolit, Hafele, Kessebohmer, Blum, Hettich, Egger, Tehnistone, Cimstone, Silestone, Lapitec sau Laminam pentru ca utilizatorul final să beneficieze de ce e mai bun.

Punem suflet în oricare proiect tocmai ca totul să fie perfect, iar clienții să plece de la noi cu visele î