Cum Cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare sau Livrare prin curier rapid metoda clasica)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (Numerar Cash la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica:
Telefonand la 0723 515 677 un consilier de vanzari va prelua comanda dvs.

Comanda prin email:
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@norvinia.ro.
Va rugam ca in emailul dvs sa includeti urmatoarele informatii:

  • Precizati produsele dorite: Denumirea produsului, Codul de produs sau Link-ul produsului.
  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare sau Livrare prin curier rapid metoda clasica)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.